Met haar moderne stijl, geïnspireerd door de rijke kustgeschiedenis van het pand, kan je niet anders dan de befaamde visgerechten van De Roos proberen. En dat de producten vers zijn, kan ook niet anders. Chef Steve verkiest steeds ‘vis van bij ons’. Het liefst van al minder bekende vissoorten om je steeds opnieuw versteld te laten staan . Onze suggestie? Probeer zeker hun ‘signature dish’. Een heerlijk vers vispannetje, bekroond met een dikke 10 op 10 door sterren chef Luc Bellings.
Kaai 14, 8620 Nieuwpoort
We gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring, om gepersonaliseerde inhoud te bieden en ons verkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten. Google maakt hier gebruik van, waarbij de cookies gebruikt worden voor gepersonaliseerde advertenties. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.